Pagina voor het laatst aangepast op 8 februari 2024.

 

Sfeervolle muziek voor bij de slideshow:

Underworld - Rez

Klik met de linker muisknop op bovenstaande link. Kies voor link openen in nieuw tabblad. Start de muziek en ga daarna terug naar deze pagina. Open de eerste foto en de slideshow gaat automatisch van start.

Of ga met de muis over de thumbnail en ontdek de locatie en maak kennis met de architect. Klik op de thumbnail voor een vergroting. 

 

© Ludwig van Hooren. All Rights Reserved. 

 


 

 

 

 

 


"Londen is een van de meest beschaafde plekken ter wereld
als het gaat om het maken van architectuur en stedenbouwkundig ontwerp."


Renzo Piano (1937), architect van de The Shard

 

 

 

 

Toen en Nu: twee manieren

om de architectuur van Londen te ervaren

Bron: NYMAG

 

Hoogtepunten

Londen is een oude stad en is in de loop van millenia door nieuwe generaties voortdurend boven op zichzelf herbouwd, waarbij elke nieuwe ontwikkeling nieuwe ontwerpidealen en -functies met zich meebracht. We vroegen een hedendaagse architect en een architect die gespecialiseerd is in cultureel erfgoed om enkele hoogtepunten uit hun respectievelijke werelden te delen.

Lees verder

 

 

 

 


Ludwig van Hooren is lid van Dutch Photographers (DuPho), platform GKf, Federation of European Photographers (FEP), Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), Canon Professional Services (CPS).

Ludwig van Hooren Vakfotografie staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Breda. Op alle werkzaamheden zijn de Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden van toepassing.


 

Terug naar portfolio Architectuurfotografie