Bedrijfsfotografie

 

Pagina voor het laatst aangepast op 8 februari 2024.

 

Stukje historie

voor mijn kids

 

Enthousiasme en plezier

Vanaf 1979 tot op de dag van vandaag heb ik mijn vak elke dag met veel enthousiasme en plezier uitgeoefenend. Mijn professionele carrière begon op twintig jarige leeftijd bij Foto Segers, een lokale fotograaf gevestigd in Bergen op Zoom. De dagelijkse fotografische werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het maken van reportages en portretopnamen, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Ook waren we actief op het gebied van reclamefotografie.

Wil je gelijk naar de portfolio, scroll dan verder naar beneden. Wil je nog iets meer weten over mijn historie op het gebied van bedrijfsfotografie, dan nodig ik je uit om hier verder te lezen.

 

 

Sfeervolle muziek voor bij de slideshow:

Atrium Carceri - Lost Among Stars

 

Klik met de linker muisknop op bovenstaande link. Kies voor link openen in nieuw tabblad. Start de muziek en ga daarna terug naar deze pagina. Open de eerste foto en de slideshow gaat automatisch van start.

Of klik op de thumbnail voor een vergroting. 

 

© Ludwig van Hooren. All Rights Reserved. 

 


 

 

 

 

 


"Wij zijn onderdeel van de natuur.
Het is belangrijk om een ​​zekere eerbied te hebben voor wat de natuur is,
omdat we ermee verbonden zijn.
Als we de natuur vernietigen,
vernietigen we onszelf."


Edward Burtynsky (1955), fotograaf


 

 

 

 

 

 

Edward Burtynsky

Bron: www.edwardburtynsky.com

 

Impact van de menselijke industrie

Edward Burtynsky wordt beschouwd als een van 's werelds meest getalenteerde hedendaagse fotografen. Zijn opmerkelijke fotografische afbeeldingen van mondiale industriële landschappen vertegenwoordigen ruim veertig jaar van zijn toewijding om getuige te zijn van de impact van de menselijke industrie op de planeet.

Lees verder

 

 

 

 


Ludwig van Hooren is lid van Dutch Photographers (DuPho), platform GKf, Federation of European Photographers (FEP), Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), Canon Professional Services (CPS).

Ludwig van Hooren Vakfotografie staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Breda. Op alle werkzaamheden zijn de Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden van toepassing.


 

Terug naar homepage